Harvis menu obed

streda - 19.6.

330ml P. Zemiaková mliečna s kôprom (1,7)
360g 1. Plnená paprika s rajčiakovou omáčkou, domáca kysnutá knedľa bez laktózy (1,3)
150g 2. Kuracie zap.so syrom, broskyňou a lesným ovocím, hubovo smotanová omáčka, ryža (1,7)
150g 3. Vyprážané kuracie nugety, hranolky, kečup, šopský šalát malý (1,3,7)
150g 4. Viedenská roštenka s fritovanou cibuľkou, pečené zemiaky, coleslaw šalát (3,10) - bez lepku a bez laktózy

štvrtok - 20.6.

330ml P. Gulášová s chlebom (1,9,10)
150g 1. Bravčový moravský vrabec, dusená biela kapusta, domáca kysnutá knedľa bez laktózy (1)
150g 2. Černohorský brav.rezeň, var.zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou, uhorkový šalát (1,3,7)
390g 3. Zemiakový prívarok, varené párky 2 ks, varené vajce 1 ks, chlieb (1,3,6,7)
400g 4. Pečené kurča, dusená ryža, miešaný kompót - bez lepku a bez laktózy

piatok - 21.6.

330ml P. Lusková (1,7,9)
400g 1. Živánska pochúťka v alobale, kyslá kapusta (6,10)
150g 2. Vyprážaný kurací rezeň, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7,9,10)
390g 3. Zapekané palacinky s tvarohom a hrozienkami (1,3,7,12)
150g 4. Bravčová panenka, šťava so šampiňónmi, ryža 1/2, zemiakové dukáty 1/2 - bez lepku a bez laktózyk

OZNAČENIE ALERGÉNOV
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy (mandle, lieskové, vlašské, ..)
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany
13. Vlčí bob a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Copyright © harvis, dizajn fortyer.sk