Harvis menu obed

streda - 17.8.

P. Zeleninová (9)
1. Vyprážaný kurací Cordon bleu, zemiaková kaša, mrkvový šalát s citrónom (1,3,7)
2. Bravčový a kurací rezeň na prírodno, volské oko, dubák.smot.omáčka, americké zemiaky (1,3,7)
3. Bravčový moravský vrabec, kyslá dusená kapusta, kysnutá knedľa (1,3,7)
4. Hovädzie rezance, paprika, pór, rajčiaky a chilli, dusená ryža (1)
5. Bryndzové pirohy so slaninkou a pažitkou (1,7)
6. Pizza - P1-šunková, P2-kukuricová, P3-šampiňónová, P4-olivová, P5-syrová

štvrtok - 18.8.

P. Kapustová mliečna (1,7)
1. Kurací paprikáš z dolných stehien, halušky (1,3,7,10)
2. Viedenská roštenka na cibuľke, dusená ryža, rajčiakový šalát (1)
3. Plnená paprika s rajčiakovou omáčkou, kysnutá knedľa (1,3,7)
4. Francúzske zemiaky, kyslá uhorka (3,6,7,10)
5. Dukátové buchtičky s krémom (1,7)
6. Pizza - P1-šunková, P2-kukuricová, P3-šampiňónová, P4-olivová, P5-syrová

piatok - 19.8.

P. Hovädzia s niťovkami (1,9)
1. Hovädzí poľovnícky guláš, viedenská knedľa (1,3,7,9,10)
2. Černohorský kurací rezeň, zemiaková kaša, obloha (1,3,7)
3. Bravčové dusené na hríboch, dusená ryža s hráškom (1)
4. Zapekané plnené palacinky s kuracím mäsom a brokolicou (1,3,7)
5. Vyprážané syrové DUO, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7)
6. Pizza - P1-šunková, P2-kukuricová, P3-šampiňónová, P4-olivová, P5-syrová

OZNAČENIE ALERGÉNOV
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy (mandle, lieskové, vlašské, ..)
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany
13. Vlčí bob a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Copyright © harvis. dizajn fortyer.sk