Harvis menu obed

štvrtok - 30.3.

330ml P. Kapustová zabíjačková s chlebom (1,9)
325g 1. Pečené kurča, dusená ryža so zeleninou, broskyňový kompót
150g 2. Pečené bravčové mäso, hlávková dusená kapusta biela, domáca kysnutá knedľa (1,7,10)
150g 3. Kurací gyros, cesnakový dresing, hranolky, obloha (7)
150g 4. Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
ŠPECIALITA: Platba aj na rozvoz: Hotovosť, platobná karta, stravovacia karta, stravovacie šeky.

piatok - 31.3.

330ml P. Vajcová s rascou a zemiakmi (1,3,9)
150g 1. Brav.panenka s mäsovou plnkou, hubovo smot.omáčka, dusená ryža 1/2, hranolky 1/2
(1,7)
150g 2. Hovädzie rezance, paprika, pór, rajčiaky a chilli, slovenská ryža (1,9)
150g 3. Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, červený coleslaw šalát (1,3,7)
450g 4. Šúľance zemiakové s makom, tvarohom a malinami (7)
ŠPECIALITA: Platba aj na rozvoz: Hotovosť, platobná karta, stravovacia karta, stravovacie šeky.

OZNAČENIE ALERGÉNOV
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy (mandle, lieskové, vlašské, ..)
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany
13. Vlčí bob a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Copyright © harvis. dizajn fortyer.sk